Tietosuojakäytäntö


Yleistä
Camp Clinic haluaa sinun tuntevan olosi varmaksi ja turvalliseksi tietäen, että kaikkia henkilötietoja käsitellään korrektilla ja sopivalla tavalla. Kaikki tieto, joka jätetään verkkosivuillemme tai asiakaspalveluumme käsitellään yleisten tietosuojamääräysten mukaisesti (GDPR).

Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään tämän yksityisyyden suojan mukaisesti.

Henkilökohtaiset tiedot
Henkilötiedot ovat informaatiota, joka yhdistyy joko suoraan tai epäsuorasti yksilöön. Nimesi ja henkilötunnuksesi ovat henkilötietoja, mutta niitä ovat myös esim. kuvat ja äänitteet.

Henkilötietojen käsittely
Me käsittelemme ainoastaan niitä henkilötietoja, jotka olet vapaaehtoisesti antanut meille joko täällä kotisivulla tai asiakaspalvelun kautta. Kaikki tietojen käsittely tehdään velvoitteita noudattaen.  Tiedot ovat käytettävissä niin kauan kuin on tarpeellista asiakaspalvelun loppuun suorittamiseksi tai lailliset vaatimukset huomioiden.

Henkilötietojen jakaminen
Tietojasi käsittelee Camp Clinic. Poikkeuksena tähän tulee tietojen luovuttaminen tarvittaessa kolmannelle osapuolelle, joka käsittelee tietojasi lainsäädännön lakivaatimusten mukaisesti. Tämä on välttämätöntä, kun palvelun tuottaminen ja ylläpitäminen sitä vaatii.

Mikäli henkilökohtaisia tietoja täytyy jakaa eteenpäin muille kuin nimetyille vastaanottajille, haemme hyväksyntäsi tälle.

Turvallisuus
Olemme varustautuneet suojaamaan henkilökohtaiset tietosi organisatoorisin ja teknisin keinoin, kuten turvallisella verkolla ja palomuurein. Työntekijämme pääsevät ainoastaan tietoihisi, kun he ovat oikeutettuja siihen lain mukaisesti. Organisaatiossamme on käytäntö, jonka tarkoitus on varmistaa  tarkoituksenmukainen suoja.

Vaikka teemme kaikkemme estääksemme epätoivotut tapahtumat, ystävällisesti huomioithan, että turvallisuutta ei koskaan voida täysin taata tiedolle, joka lähetetään internetissä.

Turvallisuuskäytännön päivitykset
Käyttäjää suositellaan säännöllisesti tarkastamaan turvallisuuskäytännön päivitykset.