Camp Clinic

Camp Clinic on yksilöllisiin lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin ja niihin liittyviin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tukipohjalliset, jalkineet ja ortoosit. Apuvälineratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakastarpeet huomioiden käsityönä teknologisia ratkaisuja ja alan uusimpia innovaatioita hyödyntäen. Apuvälineratkaisun suunnittelusta ja asiakaspalvelusta vastaa terveydenhuollon ammattilainen; apuvälineteknikko, fysioterapeutti tai jalkaterapeutti.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. 

Valikoimaamme kuuluu myös muita lääkinnällisenä kuntoutuksena myönnettäviä valmiita apuvälineitä kuten ortooseja, kompressiotuotteita ja tilajalkineita. Kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ja käyttämämme komponentit ovat laadukkaita ja CE-merkittyjä.

Support for Better Life!

Alla löydät lisätietoa aiheista Allard Group, Camp Scandinavia, Camp Mobility.

Olemme osa Allard Support Groupia

Camp Scandinavia on tuotekehitys- ja myyntiyritys, joka on osa Allard Support for Better Life Groupia. Allard Supportilla on tällä hetkellä noin 400 työntekijää ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingborgissa, samassa paikassa jonne muutimme 50 vuotta sitten. Täällä sijaitsee varastomme, tukitoimintomme, asiakaspalvelumme, talous-, markkinointi-, it- ja henkilöstöosastomme.

Allard group

Camp Scandinavia

Visiomme on, että Camp Scandinavia on innovatiivinen perheomistuksessa oleva yritys ja omien ortopedisen alueen tuotteidensa kautta kansainvälisesti tunnettu. Pohjoismaisella kotimarkkina-alueella tulee ortopediatekniikan olla perustana toiminnallemme.

Camp Scandinavia

Camp Mobility

Camp Mobility on osa Camp Scandinavia ja Allard International -konsernia. Myymme tarkasti valikoitujen valmistajien pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, mopoja, sänkyjä, patjoja, istuintyynyjä, henkilönostimia, kävelytelineitä, happirikastimia ja hygienia-apuvälineitä.

Camp Mobility