CAMP SCANDINAVIA 

Visiomme on, että Camp Scandinavia on innovatiivinen perheomistuksessa oleva yritys ja omien ortopedisen alueen tuotteidensa kautta kansainvälisesti tunnettu. Pohjoismaisella kotimarkkina-alueella tulee ortopediatekniikan olla perustana toiminnallemme. Luovuuden ja tiedon tulee edelleen vahvistaa markkina-asemaamme.

Tanskalainen myyntipäällikkö, ruotsalainen logistiikkapäällikkö ja markkinointipäällikkö sekä norjalainen toimitusjohtaja muodostavat nyt Camp Scandinavian skandinaavisen johtoryhmän. Onko tällä merkitystä sinulle asiakkaana? Ehkä ei lähtökohtaisesti, mutta pitämällä huolen siitä, että kaikki Pohjoismaat ovat edustettuina tuotekehityksessämme ja että teemme yhteistyötä Pohjoismaisten spesialistien kanssa, haluamme todella näyttää että panostamme kotimarkkinoihin Pohjoismaissa. Lisäksi  kaikki tuotespesialistimme ovat terveydenhoitoalalle koulutettuja ja meillä on paikallinen asiakaspalvelu joka maassa.

Sen kautta, että meillä on paikalliset toimistot Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, voimme varmistaa, että tilaukset jotka ovat tulleet meidän käsittelyymme ennen kello 14.00, toimitetaan asiakkaalle seuraavana päivänä - riippumatta siitä onko kyse Tanskasta, Ruotsista, Norjasta tai Suomesta. 

Vuoden 2014 aikana esittelimme monia uusia tuotteita, joiden tiedämme tuovan muutosta niiden käyttäjän elämään. Suureksi iloksemme saimme lanseerata päivitetyn version tärkeimmästä tuotteestamme - ToeOFF:sta. Tämä päivitys perustui niihin toiveisiin ja mielipiteisiin, joita olimme saaneet markkinoilta. Myös tulevaisuudessa tulemme lanseeraamaan monia uusia tuotteita ja edelleen kehitettyjä ja paranneltuja tuotteita. Kaikkien näiden yhteinen nimittäjä on asiakkaidemme palautteet ja mielipiteet. Te toivotte, Me kuuntelemme!

Support for Better Life!

Lars Adde

Lars Adde, Toimitusjohtaja