Camp Clinic Oy hakee kasvavaan joukkoonsa yhtä tai useampaa apuvälineteknikkoa Helsinkiin. Edellytämme sinulta apuvälineteknikon tutkintoa ja vähintään 3 vuoden työkokemusta yksilöllisistä apuvälineratkaisuista.
Työtehtävät sisältävät apuvälineratkaisun koko prosessin arviosta valmiin tuotteen luovutukseen. Lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja markkinoit palveluitamme. Kommunikoit luontevasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olet ulospäin suuntautunut ja nautit kohtaamisista kuntoutujien, asiakkaiden ja työyhteisön kesken.

Avaamme loppuvuodesta 2020 uudet tilat Helsingissä, lähellä asiakkaitamme. Tiloissa työskentelevä työyhteisö koostuu Camp Clinicin, Camp Mobilityn ja Camp Scandinavian apuvälinealan ammattilaisista. Meillä työskentelet apuvälinealan uusimmissa tiloissa, joissa olet osana moniammatillista tiimiä ja esimerkiksi voit huolehtia fyysisen kuntosi ylläpitämisestä kiinteistössä olevalla kuntosalilla. Nämä ovat työsuhde-etuja, joita on harvoin tarjolla.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera 22.5.2020 mennessä luottamuksellisesti sähköpostilla piia.parikka@campclinic.fi . Jos kaipaat lisätietoja työtehtävästä, voit soittaa minulle puh. 0400 13 87 56, niin jutellaan lisää tulevaisuudesta. Täytämme paikan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Piia Parikka
Liiketoimintajohtaja
Camp Clinic Oy
piia.parikka@campclinic.fi
puh. 0400 13 87 56